Kakaové máslo BIO 200g

BIO a RAW kakaové máslo se získává lisováním surové kakaové hmoty z nepražených kakaových bobů při nízké teplotě do 40°C.  Při výrobě se používají boby vzácné odrůdy Criollo z Peru pěstované podle pravidel ekologického zemědělství.

Můžeme doručit do:
9.5.2024
Skladem
Kód: 1412
195 Kč 174,11 Kč bez DPH

Kakaové máslo 200g BIO RAW

BIO a RAW kakaové máslo se získává lisováním surové kakaové hmoty z nepražených kakaových bobů při nízké teplotě do 40°C.  Při výrobě se používají boby vzácné odrůdy Criollo z Peru pěstované podle pravidel ekologického zemědělství.

Kakaové máslo se používá k výrobě čokolády, při pečení k přípravě polev, krémů, sušenek, zmrliny a dalších jídel.

CZ-BIO-002

Složení: 100% kakaové máslo z ekologického zemědělství

Distribuce: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, Praha. Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: