Obiloviny

Čirokové bílkoviny si zamilují vegetariáni, vegani i makrobiotici. O čiroku se říká, že funguje jako skvělý antioxidant a chrání naše buňky proti stárnutí. Objevte sílu a...

Jáhly jsou šetrně oloupaná zrnka prosa setého. Jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a navíc přirozeně bezlepkové. Jáhly se mohou připravit na sladko i na slano....

Kuskus nejrychlejší a nejmenší těstoviny. Kuskus považujeme za nepostradatelnou výbavu vaší kuchyně. Drobné kuličky jsou takové malé těstovinky, které stačí zalít vodou a za 10...

Bulgur - chuť a vůně exotiky. Bulgur voní exotikou. Na bulguru oceňujeme rychlou a snadnou přípravu, výbornou chuť a univerzálnost. Ochutnejte bulgur v podobě rizota, přílohy,...

Špaldoto houbové - nejprodávanější klasika. Špaldu na špaldoto pěstuje Probio na své farmě a jde vždy o původní nepřešlechtěnou odrůdu s výbornými nutričními vlastnostmi. Je...

Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku. Je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bílkovin, vysoký obsah rutinu (flavonoid), obsahuje vitaminy...

Quinoa je pseudoobilovina, dříve hojně pěstovaná jihoamerickými národy, která v posledních letech zažívá svůj návrat a renesanci. Je přirozeně bezlepková, nutričně hodnotá díky...