Obiloviny
Bulgur - chuť a vůně exotiky. Bulgur voní exotikou. Na bulguru oceňujeme rychlou a snadnou přípravu, výbornou chuť a univerzálnost. Ochutnejte bulgur v podobě rizota, přílohy,...
Kuskus nejrychlejší a nejmenší těstoviny. Kuskus považujeme za nepostradatelnou výbavu vaší kuchyně. Drobné kuličky jsou takové malé těstovinky, které stačí zalít vodou a za 10...
Čirokové bílkoviny si zamilují vegetariáni, vegani i makrobiotici. O čiroku se říká, že funguje jako skvělý antioxidant a chrání naše buňky proti stárnutí. Objevte sílu a...
Jáhly jsou šetrně oloupaná zrnka prosa setého. Jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a navíc přirozeně bezlepkové. Jáhly se mohou připravit na sladko i na slano....
Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku. Je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bílkovin, vysoký obsah rutinu (flavonoid), obsahuje vitaminy...
Quinoa je pseudoobilovina, dříve hojně pěstovaná jihoamerickými národy, která v posledních letech zažívá svůj návrat a renesanci. Je přirozeně bezlepková, nutričně hodnotá díky...
Špaldoto houbové - nejprodávanější klasika. Špaldu na špaldoto pěstuje Probio na své farmě a jde vždy o původní nepřešlechtěnou odrůdu s výbornými nutričními vlastnostmi. Je...