BIO čokoláda a kakao
BIO čokoláda Zdravý den® obsahuje 40% kakaa. Vyrábí se ručně ve Francii podle tradičních receptů děděných z generace na generaci. K výrobě čokolády se používají nepražené...
BIO čokoláda Zdravý den® obsahuje 70% kakaa. Vyrábí se ručně podle tradičních receptů děděných z generace na generaci. K výrobě čokolády se používají nepražené kakaové boby...
BIO čokoláda Zdravý den® obsahuje 46% kakaa. Vyrábí se ručně podle tradičních receptů děděných z generace na generaci. K výrobě čokolády se používají nepražené kakaové boby...
BIO a RAW kakaové máslo se získává lisováním surové kakaové hmoty z nepražených kakaových bobů při nízké teplotě do 40°C. Při výrobě se používají boby vzácné odrůdy Criollo z...
Vhodný k dochucení müsli, koktejlů, jogurtu, kaší, proteinových a ovocných nápojů nebo do dezertů v syrovém stavu, na pečení a přípravu dalších studených a teplých jídel.