Burbon vanilkový cukr BIO 100g
Vanilka je ovšem nenahraditelná a to samé platí pro její jedinečnou chuť i vůni. Víte, že vanilka je vlastně fermentovaná tobolka určitého druhu orchideje? Původně pochází z Mexika, nyní je ale největším producentem Madagaskar a Indonésie, zatímco Mexiko je až třetí. Vanilka má relaxační účinky a proto se často používá při aromaterapiích. Vanilkový cukr bude mít podobný efekt i ve vašem jídle – jakmile ucítíte tu neodolatelnou vůni pravé vanilky, vaše smysly budou jako v ráji!
Kategorie: | Superpotraviny, přírodní sladidla, koření |
---|---|
Položka byla vyprodána… |
Burbon vanilkový cukr BIO
Vanilkový cukr se vyrábí naprosto jednoduše – smíchá se čistý cukr a do něj se přidá mletá vanilka.
To je rozdíl mezi vanilkovým a vanilinovým cukrem: vanilinový cukr se vyrábí jakožto náhražka toho vanilkového. Je sice levnější, ale nemá tak úžasnou chuť, navíc se v dnešní době vyrábí z odpadu při výrobě celulózy.
Vanilka je ovšem nenahraditelná a to samé platí pro její jedinečnou chuť i vůni. Víte, že vanilka je vlastně fermentovaná tobolka určitého druhu orchideje? Původně pochází z Mexika, nyní je ale největším producentem Madagaskar a Indonésie, zatímco Mexiko je až třetí. Vanilka má relaxační účinky a proto se často používá při aromaterapiích. Vanilkový cukr bude mít podobný efekt i ve vašem jídle – jakmile ucítíte tu neodolatelnou vůni pravé vanilky, vaše smysly budou jako v ráji!
Složení: 97 % cukr BIO, 3 % vanilka BIO
Balení: 100 g
Upozornění: Ve vanilkovém cukru se mohou vyskytnout malé kousky vanilky.
Nutriční hodnoty na 100 g výrobku |
|
ENERGIE [kJ / kcal] |
1657,30/396,21 |
TUKY [g] |
0,30 |
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] |
0,02 |
SACHARIDY [g] |
97,60 |
z toho CUKRY [g] |
94,95 |
VLÁKNINA [g] |
1,35 |
BÍLKOVINY [g] |
0,17 |
SŮL [g] |
0,01 |
Složení: 100% kokosový cukr bio
Země původu: Indonésie
Distributor: Ze stromu s.r.o.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.