Burbon vanilkový cukr BIO 100g

Vanilka je ovšem nenahraditelná a to samé platí pro její jedinečnou chuť i vůni. Víte, že vanilka je vlastně fermentovaná tobolka určitého druhu orchideje? Původně pochází z Mexika, nyní je ale největším producentem Madagaskar a Indonésie, zatímco Mexiko je až třetí. Vanilka má relaxační účinky a proto se často používá při aromaterapiích. Vanilkový cukr bude mít podobný efekt i ve vašem jídle – jakmile ucítíte tu neodolatelnou vůni pravé vanilky, vaše smysly budou jako v ráji!

Položka byla vyprodána…
Momentálně nedostupné
Kód: 505
79 Kč 70,54 Kč bez DPH
Kategorie: Superpotraviny, přírodní sladidla, koření
Položka byla vyprodána…

Burbon vanilkový cukr BIO

Vanilkový cukr se vyrábí naprosto jednoduše – smíchá se čistý cukr a do něj se přidá mletá vanilka.

To je rozdíl mezi vanilkovým a vanilinovým cukrem: vanilinový cukr se vyrábí jakožto náhražka toho vanilkového. Je sice levnější, ale nemá tak úžasnou chuť, navíc se v dnešní době vyrábí z odpadu při výrobě celulózy.

Vanilka je ovšem nenahraditelná a to samé platí pro její jedinečnou chuť i vůni. Víte, že vanilka je vlastně fermentovaná tobolka určitého druhu orchideje? Původně pochází z Mexika, nyní je ale největším producentem Madagaskar a Indonésie, zatímco Mexiko je až třetí. Vanilka má relaxační účinky a proto se často používá při aromaterapiích. Vanilkový cukr bude mít podobný efekt i ve vašem jídle – jakmile ucítíte tu neodolatelnou vůni pravé vanilky, vaše smysly budou jako v ráji!

Složení: 97 % cukr BIO, 3 % vanilka BIO

Balení: 100 g

Upozornění: Ve vanilkovém cukru se mohou vyskytnout malé kousky vanilky.

Nutriční hodnoty na 100 g výrobku

ENERGIE [kJ / kcal]

1657,30/396,21

TUKY [g]

0,30

z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g]

0,02

SACHARIDY [g]

97,60

z toho CUKRY [g]

94,95

VLÁKNINA [g]

1,35

BÍLKOVINY [g]

0,17

SŮL [g]

0,01

 Složení: 100% kokosový cukr bio               

Země původu: Indonésie

Distributor: Ze stromu s.r.o.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: