Bolotovský balzám 500ml
Význam žaludečních a střevních šťáv v organizmu.
V současnosti se hodně mluví o kvalitě žaludečních šťáv. Málokdo však ví, jaké množství by tělo mělo vyprodukovat.
Člověk by měl v průběhu dne vyprodukovat asi 10 -12 litrů žaludečně střevních šťáv. Kapalná část těchto šťáv se filtruje z krve a prosakuje zpět do krve v dolní části střeva. Tato šťáva je nezbytná pro správné fungování organismu.
Nedostatek žaludečně střevních šťáv může vést k depresím, nervovým a duševním chorobám, poruchám trávení a fungování kardiovaskulárního systému, křečem hladkého svalstva, osteopororóze, autoimunitním chorobám…..
Kategorie: | Přírodní lékárna |
---|
Bolotovský balzám 500ml
Pro správné trávení je potřebné adekvátně vysoká koncentrace kyseliny solné v žaludku, která výrazně ovlivňuje fungování celého organismu. Žaludečně střevní šťávy zlepšují kvalitu krve tím, že působí antisepticky a zabraňují přemnožení bakterií a plísní v organismu.
Výborným řešením na zlepšení tělesných funkcí je 200 – 300 roků známá Csarská vodka, kterou se podporovali při velkém hodování velkoruští cařic. Systematickým používáním Carskej vodky známe jako Bolotovům žaludeční balzám, stimuluje žaludek k produkci žaludečních šťáv s přiměřeným PH (0,9 – 3,0).
Proto se Csarská vodka užívá při mnohých problémech, které jsou spojeny s autoiminitními chorobami. Dá se užívat i preventivně.
Složení: Složení Csarské vodky se vyvíjelo desetiletí. V současnosti fungující čtyřsložková receptúra se skláda z kyseliny chlorovodíkové, sírové, vinného octu a tablet nitroglycerínu je velmi neúplná. Sám Bolotov po hodně letech přiznal a ve strých knihách carského Ruska zjistil, že složení se může výrazně lišit v závislosti od potřeb těla. Rozdíly spočívaly ve výběru vhodných bylin. Toto pravé složení má víc jak 20 složek, které kromě jiného obsahují aminokyseliny, zlatý vlas (callisia fragrans), extrakt z hroznů, a mnoho dalších bylin. Samotný proces výroby trvá několik týdnů.
Dávkování:
Pokud užíváme preventivně je to nejlepší 2x denně: ihned po ránu a před obědem 1 polévkovou lžici 10 ml. Při vážnějších problémech začínáme s 5ml s každým jídlem po dobu 7 dní. Potom zvýšíme na 10ml, taky s každým jídlem po dobu 10 dní. Na konci pijeme Csarskú vodku 4x denně , po ránu a s každým jídlem 10 -20 ml.
Můžete použít i při pálení žáhy a trávících problémech – 1 lžíce.
Bolotov doporučuje abychom poslouchali své tělo a vybrali si jestli nám vyhovuje pít Csarskú s jídlem, po jídle nebo před jídlem.
Pozor nekombinujte s léky obsahem inhibitory protonové pumpy !!!!!!
Výrobce: Hurtowia Natura go
Julisusza Ostrewy 2
Kalisz 62 - 800
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.